De taart van mijn tante

Als een echte sugar junkie krijg ik nooit genoeg van taart en chocola. Ik eet écht iedere dag iets zoets, of op mijn brood of als tussendoortje. Een hele slechte gewoonte maar ik kan er echt niet mee stoppen. Oops!

Daarom weet ik de beste taart en chocolade tentjes van Amsterdam altijd wel te vinden om me te vergrijpen aan al dat lekkers. Afgelopen weekend was het daarom weer de beurt voor ”De taart van mijn tante” in De Pijp in Amsterdam.

Zoals de naam al doet vermoeden is dit een super leuk café met de lekkerste taarten en drankjes. Ze hebben ontzettend veel verschillende en heerlijke taarten. Het aanbod kan per dag wel wat verschillen maar je kunt een kijkje nemen in de vitrine om jouw taartje uit te zoeken.

Naast de lekkere taarten is de inrichting echt hilarisch en hysterisch. Iets waar ik ontzettend van hou en wat ook nog eens heel Instagram waardig is. Als je goed rondkijkt kun je uren blijven kijken omdat je steeds weer andere dingen ziet.

Het mogen duidelijk zijn dat wanneer je naar ”De taart van mijn tante” gaat je niet aan de lijn moet zijn en je jezelf even helemaal mag laten gaan omdat je dat zeker zult doen.

Tip: de warme chocolade melk is trouwens ook echt fantastisch!

http://www.detaart.com/

Liefs,

Lotte

img_0335

Geef een reactie