Proteïne power

Wanneer je (veel) sport, kan het fijn zijn om extra proteïne in te nemen en dat deed ik zelf dan ook erg graag!

Proteïnes zijn eigenlijk eiwitten en deze eiwitten helpen je bij de opbouw van spieren! Nou moet je natuurlijk niet direct aan de bodybuilders gaan denken, maar dat het helpt wanneer je een goed sportritme hebt is zeker zo!

Enige tijd terug werd ik geïntroduceerd met Silverback proteïne poeder! En ik ben hier zeer tevreden over!

IMG_2503

Deze proteïne poeder is er in meerder smaken te krijgen en is ook nog eens volledig vegan!

Nou zijn er natuurlijk inmiddels meerdere vegan proteïne producten op de markt te vinden, maar wat ik fijn vind aan Silverback is dat het ten eerste een hele fijne, maar niet overheersende smaak heeft. En daarnaast leggen zij op hun site heel goed uit waarom Silverback een compleet pakket is!

Naast dat zij een vegan proteïne shake hebben gemaakt voegen zij aan hun shake essentiële aminozuren toe! Dit doet lang niet iedereen die een vegan shake op de markt brengt! Het resultaat? Een volledigere shake die bijdraagt aan wat je lichaam op een dag nodig heeft!

Zeker wanneer je sport en graag spieren op wilt bouwen raad ik deze proteïne poeder aan!

IMG_2501

 

Veel liefs,

Bibi

img_0335

Geef een reactie