Een jaar Dutch Gigil!

Wauw, precies een jaar geleden hebben wij Dutch Gigil gelanceerd en verscheen de eerste blog online! We zijn één jaar, 365 blogs, honderden Instagram posts, 1 baby, 1 emigratie, 1 nieuwe baan en met name ontelbaar veel mooie momenten en avonturen verder!

Wat begon als brainstormsessies via Whatsapp, aan de keukentafel en in heel veel fijne Amsterdamse tentjes is nu uitgegroeid tot een lifestyle platform waar we enorm trots op zijn en waar we graag mee bezig zijn en blijven want wat is het leuk!

We willen daarom iedereen bedanken die ons het afgelopen jaar gesteund heeft, onze lezeressen, alle mensen die we hebben mogen interviewen, die ons hebben geïnspireerd maar vooral iedereen die ons zo’n warm gevoel heeft bezorgd!

We zijn een jaar verder maar dit was nog maar het begin. Er komen nog veel spannende en nieuwe dingen aan omdat we onszelf graag blijven vernieuwen! Dus hou ons vooral in de gaten!

Daarnaast horen we heel graag jullie feedback! Welke onderwerpen vinden jullie het leukste? Wat lezen jullie het liefste? Wat missen jullie nog? Laat het ons vooral weten zodat we nog meer leuke dingen kunnen maken en schrijven!

Op naar de volgende jaren!

Liefs,

Bibi & Lotte

img_0335

Geef een reactie