Sezane

Altijd ben ik weer op zoek naar nieuwe mooie merken met pareltjes waarvan ik zeker weet dat ik het over een aantal jaren nog zal dragen! Ditmaal kwam ik uit bij het merk Sezane. Een prachtig Frans merk dat weer eens een super mooie collectie op touw gezet heeft!

Ditmaal is de inspiratie gehaald uit Havana!!! Met deze prachtige campagne beelden krijg je zoveel zin in de zomer! Heerlijk die lange zomeravonden, gezellig met vrienden BBQ-en!

 

De mooie printjes en kleuren vind ik werkelijk prachtig en ik ga dan ook zeker iets uit deze collectie bestellen!

Dit super mooie merk is in 2013 opgezet door Morgane Sezalory en is het eerste volledig online Franse merk. Kwaliteit is waar Morgane voor gaat! Maar niet alleen kwaliteit, in 2017 realiseert Sezane een filantropisch programma voor kinderen op. Dit om iets terug te kunnen geven! Kinderen die wat extra kunnen gebruiken!  Er zijn speciale producten te koop waarmee je dit project kunt ondersteunen en wanneer je shopt bij Sezane zullen ze je ook vragen een kleine donatie te maken! Je krijgt hier weer iets tofs voor terug!

Zelf vind ik dit een heel tof idee van een commercieel merk om toch wat te doen voor de mensen die het nodig hebben! Alleen daarom al zou ik graag een item van dit merk aanschaffen!

Veel liefs,

Bibi

img_0335

2 gedachten over “Sezane

  1. Hallo,

    Ik vind het merk Sézane ook prachtig, maar kan hey helaas niet bestellen omdat ik in Nederland woon. Weet jij waar het merk wordt verkocht in Nederland of misschien een site waarop ik wel kan bestellen?

    Hoor het graag.

    Liefs Sabine

Geef een reactie