Moak pancakes

Als kind vond ik pannenkoeken dus helemaal niet zo bijzonder en het was absoluut niet mijn lievelingseten. Waar andere kinderen dit alleen maar wilde eten wilde ik vooral pasta. Heel veel pasta! Nu moet ik bekennen dat ik nog steeds heel graag pasta eet maar dat ik ook een nieuwe liefde heb ontwikkelt voor pannenkoeken. Yum!

En daarom ben ik sinds een paar jaar altijd op zoek naar leuke restaurantjes waar ze de lekkerste pannenkoeken hebben. Dit keer was het de beurt aan de bekende Moak Pancakes. Sinds kort hebben ze een nieuwe vestiging bij mij om de hoek op De Clerqstraat en dat is natuurlijk heel goed nieuws! Tijd om het uit te proberen!

Moak Pancakes is een heus begrip in Amsterdam en dat zie je ook gelijk aan de weekend drukte. Ze hangen nog net niet met de benen buiten maar na mijn eigen bezoek snap ik heel goed waarom iedereen hier pannenkoeken wilt eten.

De inrichting en de sfeer vind ik echt fantastisch. Een beetje over de top maar ik hou ervan! Daarnaast leveren foto’s in dit restaurant hele Instagram waardige plaatjes op.

Back to the food! Op de kaart hebben ze ook andere gerechten dan alleen pannenkoeken maar dat bestel ik natuurlijk wel lekker ergens anders. Ik was hier met een missie en dat was het uitproberen van de veelbelovende pancakes. Ik ging voor The Blue Magic Deluxe en boy oh boy wat waren deze pannenkoeken lekker!

IMG_6165

Wat mij betreft maakt Moak Pancakes haar eigen reputatie meer dan waar en ik heb zomaar het idee dat ik hier nog erg vaak ga komen!

https://www.moakpancakes.nl/?lang=nl

Liefs,

Lotte

img_0335

Geef een reactie