Lente collectie Casa

Nieuwe collecties, ik hou ervan! De lente staat letterlijk voor de deur en dat is natuurlijk ook een goed moment om je eigen inrichting weer eens onder handen te nemen. En wat is er in dat geval nou leuker dan inspiratie op te doen bij fijne winkels?

Daarom ging ik naar de winkel Casa. Casa is sinds enkele maanden bij mij om de hoek gevestigd en ik loop hier erg vaak even naar binnen om een beetje te neuzen en natuurlijk voor inspiratie.

De winkel is al heerlijk ingericht met de nieuwste lente en zomer trends voor in je interieur en je tuin. Wat heel opvallend is dat de Botanische interieur trend de boventoon voert in de winkel.

Overal in de winkel zie je heel veel verschillende groentinten maar ook ontzettend veel rotan, riet en jute. Allemaal materialen die perfect aansluiten bij een Botanisch interieur. De kleuren en materialen geven je daarnaast gelijk een heel warm en zomers gevoel en wie wil dat nou niet?

Is jouw interieur al lente ready?

https://www.casashops.com/

Liefs,

Lotte

img_0335

 

Geef een reactie