Dirty John | The Podcast & Netflix serie

Net zoals de Netflix serie You is de nieuwe serie Dirty John in een keer trending geworden en ik snap wel waarom!

Afgelopen week keek ik de serie op Netflix en luisterde ik de podcast via Spotify. Het verhaal had me echt in zijn greep omdat het waargebeurd is en het is echt te bizar voor woorden.

Dirty John is het verhaal van de succesvolle Amerikaanse interieurstyliste Debra die verliefd wordt op de knappe en slimme dokter John. Debra leert John kennen via een dating website voor mensen boven de 50. Na een aantal mislukte dates was het met John juist fantastisch.

Ondanks twijfels bij haar kinderen voelt het voor Debra juist erg goed met John en de twee tortelduifjes laten er geen gras over groeien en ze trekken na een paar weken al samen in een nieuw appartement en trouwen niet veel later. Maar dan begint de ellende pas echt. Want weet Debra wel met wie ze echt getrouwd is?

Dirty John is net zoals de Netflix serie You een psychologische thriller met veel ”creepy” elementen waar je haren rechtop van overeind gaan staan. Liefhebbers van You zullen dan ook zeker blij zijn met Dirty John.

Persoonlijk vond ik de podcast beter ten opzichte van de Netflix serie omdat je de ”echte” mensen achter dit verhaal hoort vertellen en dat vond ik super bijzonder omdat je je dan nog meer realiseert dat dit mensen echt is overkomen.

Mocht je niet van podcasts houden dan is de serie zeker een aanrader. Met name Eric Bana speelt de rol van John enorm goed. De serie volgt daarnaast nagenoeg dezelfde lijn als dat de podcast doet.

Kortom, een verhaal dat je zeker wilt horen of zien!

Liefs,

Lotte

img_0335

Geef een reactie