Sundress

De eerste lente dagen hebben we hier alweer achter de rug (in Februari, hoe dan!?)! Maar mij hoor je er absoluut niet over klagen want een zonnetje en fatsoenlijke temperaturen vind ik heerlijk en ik kan ook niet wachten tot het langdurig lekker weer is.

Daarnaast betekent lekker weer natuurlijk ook een zomerse en luchtige garderobe. Daarom ben ik al volop aan het bekijken met welke mooie items ik mijn kledingkast voor de aankomende lente en zomer ga verrijken.

Tijdens mijn zoektocht kwam ik een heerlijk merk tegen dat ik echt met jullie moest delen. Ik heb het over het Franse merk Sundress opgericht in 2014 door Estelle.

Estelle heeft jaren in de fashion wereld gewerkt bij Nina Ricci voordat ze haar echt merk Sundress begon. De grootste inspiratiebron voor haar merk zijn haar reis ervaringen en dat zie je in de collecties terug! Sundress is een ode aan authenticiteit en de liefelijkheid van het leven.

Dit merk heeft zoveel mooie, bohemian items dat ik er amper uit kan kiezen. De fantastische kleuren en materialen maken dit merk als mijn nieuwe favoriet voor de zomer. I want them all!

Welk item is jouw favoriet?

https://sundress.fr/

Liefs,

Lotte

img_0335

Geef een reactie