Van ‘t Spit

Dit restaurant is echt een begrip in Amsterdam West. Ik heb het natuurlijk over Van ‘t Spit! Een super goed restaurant waar ze zoals de naam al doet vermoeden de lekkerste kip serveren.

Het restaurant is super gezellig & cosy ingericht met industriële en robuuste elementen. Een inrichting die perfect past bij het type restaurant. Van ‘t Spit is no nonsense en doet waar ze goed in zijn en dat is het serveren van de lekkerste kippen van Amsterdam.

De kaart is ongelooflijk simpel! Je kunt kiezen uit een hele kip of een halve kip. Daarnaast is er een scala aan heerlijke bijgerechten om je maaltijd af te maken. Als bijgerecht moet je trouwens zeker even de koolsalade bestellen want die is naast de kip echt om je vingers bij af te likken.

Mocht je net als ik een kip liefhebber zijn dan is dit restaurant een waar walhalla! Daarnaast zijn deze Hollandse kippen diervriendelijk opgegroeid waar het bij kippen normaal gesproken natuurlijk vaak mis gaat. Nog een reden om bij Van ‘t Spit te gaan eten.

Let op, je kan niet reserveren!

http://vantspit.nl/

Liefs,

Lotte

img_0335

Geef een reactie