Hmm wat ruik je lekker

Geurtjes… ik denk dat de meeste mensen wel hun favoriete luchtjes hebben en ook ik ben fan van een aantal luchtjes! Ik kan er ook enorm van genieten als mensen lekker
naar parfum ruiken!!!

Een van mijn all time favorieten is no4 van Jill Sanders!! Dit heerlijke luchtje doet mij denken aan de no5 van Chanel, maar is net wat warmer. Deze warme geur vind ik zalig in de winter! De no5 van Chanel is overigens een klassieker die eigenlijk wel bij iedereen thuis zo moeten staan!

Een ander top luchtje is Chanel Coco Mademoiselle en onlangs ging ik naar de winkel om dit luchtje te halen, maar besloot ik toch om eens voor wat anders te kiezen! Namelijk voor Gabrielle van Chanel! En daar ben ik heel blij mee!! Wat een fijn luchtje is dit! Warm en toch ook fris! Iets wat met dat mooie weer hier in Doha heel fijn is!IMG_2110

Mijn andere favoriet is toch ook wel L’imperatrice van D&G!! Een hele zachte geur die subtiel aanwezig is!
IMG_2108
Er zijn nog een hoop luchtjes die ik graag zou proberen, maar ik lijk het toch moeilijk te vinden om te switchen en kies dan vaak voor het bekende!!
Jammer want er is zo ontzettend veel!!

Wellicht moet ik binnenkort de boel maar eens opschudden en eens “gek” doen!! Luchtjes met lavendel vind ik heerlijk, maar heb ik nog nooit aangeschaft!

Wat raden jullie aan?

Veel liefs,

Bibi

img_0335