Rosemary’s

In deze travel thursday wil ik jullie mee nemen naar een echte must see in Doha, namelijk; Rosemary’s!

Via het Instagram account van Sabrine kwam ik dit super leuke tentje tegen! De bloemen, de drankjes, het eten het zag er prachtig uit!  Nou weet Sabrine jaloersmakende mooie foto’s te posten en heb je het gevoel er te zijn geweest als je de foto’s ziet, dit restaurantje moest ik toch echt even met eigen ogen bekijken!

Dus vriendinnetje geappt en hoppa daar gingen we met onze baby’s, op naar Rosemary’s!   En in een woord… WAUW!!! Wat een heerlijk tentje om te zitten!

Wanneer je aankomt bij de Alhazm mall waan je, je weer even in Europa! Wat soms ook wel weer eens even leuk is!! Deze prachtige mall straalt naast dat Europese gevoel ook een en al luxe uit en daar zijn de Qatari ook erg goed in!

Eenmaal aangekomen moesten we toch gelijk wel even wat mooie foto’s maken en wisten we niet snel genoeg de menu kaart te bestuderen! Yummi for a foodie like me!

De kaart is niet heel uitgebreid, maar ziet er heerlijk uit! Zelf ga ik voor een club sandwich en een heerlijke rosé latte met amandel melk!

IMG_1929

Mocht je eens naar Doha komen of ben je misschien op doorreis en heb je wat tijd in Doha te besteden? Ga dan zeker even langs bij dit schattige tentje!!

Veel liefs,

Bibi

img_0335

Geef een reactie