Pixi beauty

Afgelopen week was ik weer even een rondje in de mall lopen en dan kan ik het niet laten om de Sephora binnen te gaan! Heerlijk om weer even te kijken wat er allemaal aan producten liggen en of er iets bij zit wat ik graag wil proberen.

Nou gebruik ik tegenwoordig voornamelijk producten die niet op dieren getest zijn en waarvan ik weet wat er in zit. Je smeert immers genoeg troep op je gezicht zonder dat je weet wat het is toch!

Zo’n 10 jaar geleden richtte Petra Strand, na jaren ervaring als make-up artist, haar eigen merk Pixi op. Een lijn dat staat voor zijn puurheid. Dat klinkt al goed!

Petra die zelf moeder van 4 (Oh my Lord…) is, weet als geen ander hoe het is om weinig tijd te hebben. Pixi staat dan ook voor gemak en doeltreffendheid. Sinds ik moeder ben geworden en omdat mijn man vaak van huis is dus ik veelal alleen ben met onze dochter is de tijd voor mijzelf schaars. De filosofie van Pixi is voor mij dan ook ideaal!

Ik heb zelf 2 producten getest, namelijk het volgende:

IMG_2242

De glow tonic doekjes zijn enorm prettig, al moet ik wel zeggen dat ze soms wel een beetje prikken op mijn huid. Maar eerlijk is eerlijk mijn huid voelt echt heel schoon!

IMG_2245

De rose make-up remover vind ik erg prettig! Deze is handig in gebruik, ruikt lekker en zoals Petra belooft; doeltreffend!

img_2243.jpg

Zeker voor herhaling vatbaar dus! Ben je nou ook nieuwsgierig geworden naar deze producenten dan kun je een kijkje nemen op; http://www.pixibeauty.com of bestel ze via http://www.babassu.nl

Veel liefs,

Bibi

img_0335

Geef een reactie