NAÏF voor vrouwen

Veel mensen kennen de NAÏF verzorgingsproducten voor kinderen en baby’s al. De producten ruiken heerlijk en zijn ook nog eens zonder chemische rommel die niemand nodig heeft. Daarom was ik intens gelukkig toen ik zag dat ze hun assortiment hadden uitgebreid met een lijn voor vrouwen. Yes!

Want Jochem en Sjoerd (eigenaren van NAÏF) kwamen erachter dat veel vrouwen de baby producten zelf ook in gebruik namen. Dat was het begin van deze geweldige vrouwenlijn.

10740206400_IMG_8482

De laatste tijd ben ik steeds meer op zoek naar producten die niet helemaal vol zitten met chemische troep maar juist op basis van natuurlijke ingrediënten. Deze producten kunnen vaak enorm prijzig zijn en daarom ben ik enorm blij met deze toevoeging van NAÏF.

De prijzen liggen wat hoger ten opzichte van de normale drogisterij verzorgingsproducten maar zijn vergelijkbaar met de prijzen voor NAÏF baby. En als je deze prijzen dan weer vergelijkt met andere natuurlijke producten en merken dan hebben de natuurlijke producten van NAÏF een erg goede prijs.

Ik bestelde daarom de shampoo en conditioner van het merk om uit te testen. NAÏF heeft trouwens geen 80 verschillende shampoos voor alle verschillende haartypes en dat is heerlijk overzichtelijk.

Zelf heb ik krullend haar en een ontzettend moeilijke (hoofd) huid. 9 van de 10 keer als ik een ander merk gebruik voor het wassen van mijn haar gaat het mis bij mijn hoofdhuid. Een heel droog gevoel en roodheid. En dat wil natuurlijk niemand en staat bij geen enkele outfits.

Jeetje wat zijn deze producten fijn! De shampoo en conditioner hebben beide dezelfde geur en doet je op een goede manier aan baby’s denken. Daarnaast is de textuur erg prettig en zitten beide producten in een handige verpakking die er clean uitziet.

De shampoo schuimt wat minder dan je waarschijnlijk gewend bent van andere shampoos maar is heel eenvoudig aan te brengen op je hoofd en je hebt er niet veel van nodig.

De conditioner heeft een prettige en dikke textuur waar ik trouwens ook niet veel van nodig heb. En dat is al een wonder op zich aangezien ik krullend haar heb en daardoor snel klitten krijg onder de douche.

Ik laat mijn haar voortaan gewoon opdrogen aan de buitenlucht en wat voelt het zacht na het gebruik van NAÏF! Ook glanst het meer zonder er vet uit te zien.

NAÏF is een merk zonder poespas en dat past perfect bij mij! Ik blijf deze producten gebruiken en ga binnenkort ook de gezichtsverzorging testen!

Je koopt NAÏF vrouwen vooralsnog alleen online.

Liefs,

Lotte

img_0335

Geef een reactie