Lillydoo

Tegenwoordig vinden veel mensen huidvriendelijke en niet schadelijke producten steeds belangrijker worden en is er ook steeds meer bewustzijn. Dat heb ik zelf ook!

Je ziet het ook vaak een belangrijkere rol innemen wanneer mensen ouders worden. Want laten we eerlijk wezen, iedereen wil het beste voor die kleintjes. En die kleine kindjes dragen gemiddeld wel 3 jaar lang luiers! Moet je nagaan hoelang luiers de huid van je kindje aanraken.

Met deze wetenschap is het merk Lillydoo ontstaan. Producten zonder schadelijke ingrediënten voor je kleintje die in samenwerking gemaakt zijn met vroedvrouwen. Dat klinkt erg goed!

Naast het feit dat je met een gerust hart de billendoekjes en de luiers van Lillydoo kan gebruiken worden ze ook bij je thuisbezorgd in de vorm van flexibele maandboxen! Ongeopende pakken ruilen ze trouwens gewoon weer om, no problemo.

Je kunt de producten zelf testen door een testpakket te bestellen en je betaald dan alleen de verzendkosten! Let er trouwens wel even op dat het testpakket automatisch wordt omgezet naar een maandabonnement maar dit annuleer je heel eenvoudig.
https://www.lillydoo.com/nl/testpakket

diapers-all-designs

Ps. de productfilosofie zegt genoeg:
“Zo weinig mogelijk, zoveel als nodig”

https://www.lillydoo.com/nl

Liefs,

Lotte

img_0335

Geef een reactie