Sunny days

Oke, het is misschien nog een beetje vroeg, maar de lente gaat toch zeker wel weer komen en wordt het toch wel tijd om eens goed naar je kleding kast te kijken!

Zelf draag ik heel graag mooie jurken en het liefst maxi dresses! Zeker nu ik in Doha woon is het met die hitte fijn om luchtige jurken te dragen! Maar ook in Nederland krijgen we straks weer het mooie weer en kunnen we weer lekker flaneren!! Om alvast een beetje in de stemming te komen en wat inspiratie te geven volgen hier wat super mooie jurken!!

Onlangs kwam ik een (voor mij) nieuw merk tegen, namelijk; Rhode Resort! Een ontzettend leuk merk met zwierige en kleurrijke jurken!

 

Afgelopen jaar waren we natuurlijk in de ban van de Devotion jurk, maar ook voor het nieuwe seizoen is dit weer een echte topper! Er zijn weer wat nieuwe kleuren en prints beschikbaar en deze jurken zien er vind ik dan ook weer fantastisch uit!

 

Ook Second female weet elk jaar weer een prachtige collectie te ontwerpen en deze jurken vielen mij ook direct op! Met name de zacht gele jurk vind ik prachtig!

 

Of wat dachten jullie hiervan:

IMG_1945 Deze toffe jurk is verkrijgbaar bij Church of Labels en is van het merk Birgitte Herskind. Afgelopen jaar was deze al in het roze verkrijgbaar en dit jaar ook met blauw als leidende kleur!

Heerlijk om al die mooie zwierige jurken weer te zien toch! Zo krijg je direct zin in het mooiere weer!!

Wat ik zelf altijd een fijne uitdaging vindt is om kleding te vinden waarvan ik zeker weet dat ik het meerder seizoenen zal dragen! En ik geef daarom ook liever wat meer uit voor een kledingstuk dat langer mee gaat dan een jurk die ik alleen deze zomer draag omdat het toevallig een trend is!

En met dat fijne weer hier in Qatar is het altijd fijn om een mooie jurk te kunnen dragen!

 

Veel liefs,

Bibi

 

 

 

Geef een reactie