Rooftopbar Bleyenberg

Wat is het toch met rooftopbars? Ze geven mij altijd een super magisch en fijn gevoel! Uitkijkend over een stad maar dan wel in een chille omgeving vind ik gewoon ontzettend fijn en is eigenlijk nooit een verkeerde keuze.

Dus toen het tijd was voor een shopsessie met mijn nichtje in Den Haag (aanrader) ben ik eens gaan googelen of er daar ook een fijne rooftopbar te vinden was. Nou die was er!

Om onze shopsessie en de continue regen te onderbreken streken we namelijk neer bij Bleyenberg aan de grote markt van Den Haag.

Het gebouw aan de buitenkant lijkt niet heel bijzonder maar zodra je binnen bent weet je dat het top is en dan zeker wanneer je met de lift naar het roof top restaurant gaat.

Het is een kleine bar / restaurant en is super hip en mooi ingericht! Het personeel dat er werkt is echt ontzettend vriendelijk en het eten is ondanks de kleine kaart super lekker en goed geprijsd.

Op de achtergrond draait een DJ wat plaatjes om het gevoel helemaal af te maken. Dus wanneer je een keer in Den Haag bent ga dan vooral even een kijkje en hapje nemen bij Bleyenberg!

https://www.bleyenbergdenhaag.nl/

Liefs,

Lotte

img_0335

Geef een reactie