180 Graden

Op de zaterdagen gaan we graag op wat serieuzere onderwerpen in en boy wat kan je leven toch veranderen, maar ook dat van iedereen om je heen.

Je kent het wel op Facebook krijg je af en toe zo’n herinnering van diezelfde dag, maar dan een paar jaar geleden! En onlangs kwam er een foto van onze vriendengroep langs. Deze foto was zo’n 6 jaar geleden gemaakt met oud en nieuw! Ik had toen pas net verkering en het was onze eerste oud en nieuw samen. Een avond gezellig bij vrienden thuis. Drank, spelletjes, veel gezelligheid… het was er allemaal en een geslaagde avond dus! Maar toen ik naar die foto keek viel mij op hoe alles in de loop van de tijd was verandert!

Vrienden waar je tegenwoordig niet meer zoveel contact mee hebt, een groot deel is getrouwd en een aantal hebben kinderen! Er zijn mensen in je leven gekomen en mensen weg gegaan en wat gaat de tijd dan toch enorm snel!

Nog een paar dagen en dan woon ik alweer een half jaar in Qatar, samen met mijn gezinnetje. Mijn leven is volledig verandert en als ik terug kijk lijkt het alsof het en keer knipperen is geweest!

Daarover nadenkend besef ik mij ook dat het des te belangrijker is om zoveel mogelijk te genieten! Tuurlijk is niet elke dag mooi en geniet je volop, maar de tijd gaat zo ongelofelijk snel en dingen veranderen ineens. Het is zonde om soms niet even stil te staan en even alles in je opnemen! Zowel de mooie als de minder mooie momenten!

Dat is iets waar ik zelf ook bewuster mee om wil gaan, meer in het moment zijn! Zeker nu ik naar mijn dochter kijk en zie (hoe cliché dat ook klinkt) hoe snel alle ontwikkelingen gaan wil ik daar volop van genieten!!

Weer een les erbij voor mij en nu ik dit schrijf ligt ze naast mij te spelen en wordt het maar eens tijd dat ik gezellig mee ga spelen!

Fijne zaterdag allemaal!

Liefs,

Bibi

img_0335

Geef een reactie