B.A.E. By Hema

OMG, Hema heeft een nieuwe make-up lijn gelanceerd en daar ga je ontzettend blij van worden!

Ik ben sowieso al een echte Hema liefhebber! Whats not to love? Maar ook wanneer je geen Hema fan bent wordt je dat waarschijnlijk nu wel door deze fantastische beauty lijn.

Ik heb het over de make-up lijn B.A.E. by Hema. De afkorting kennen we natuurlijk allemaal en Hema wil dat je door B.A.E. de beste versie van jezelf laat zien, wie je ook bent. Daarnaast is de lijn 100% vegan en alle producten hebben super fijne prijsjes! Go Hema!

img_5364-e1549822378438.jpg

De verpakkingen zien er super fancy en hip uit en de producten volgen de laatste trend op beauty gebied.

Ik heb de 2nd Skin Loose Powder Foundation en de wenkbrauwpoeder getest om te beoordelen of de producten net zo goed zijn als dat ze eruit zien.

10785195040_IMG_3809

2nd Skin Loose Powder Foundation
Zoals de naam het al zegt is dit een luchtige poeder foundation met een gemiddelde dekking. De textuur voelt erg prettig aan en je kan de poeder aanbrengen met een kwast. Let op, er zit dus geen sponsje / kussentje bij.

Wauw, ik ben onder de indruk van deze poeder foundation. Het laat je huid stralen maar maakt het zeker niet glimmend. Daarnaast voelt het niet zo zwaar als een normale foundation. Voor de prijs kun je het zeker niet laten liggen want deze poeder foundation kost slechts €7,50.

Wenkbrauwpoeder
Toen ik de naam van dit product las moest ik wel even dubbel kijken. Wenkbrauwpoeder zit namelijk meestal in een ander soort verpakking.

Wanneer je de dop opendraait en eruit haalt zie je een klein staafje waar het poeder op zit. Door deze kleine applicator kun je de poeder heel gericht aanbrengen op je wenkbrauwen. Ik heb voor de 02 kleur gekozen en die past perfect bij mijn wenkbrauwen.

Dit product brengt super makkelijk aan, de kleur is perfect en het blijft erg mooi zitten. De prijs is €5,00.

Ga jij deze nieuwe make-up lijn ook uitproberen?

Liefs,

Lotte

img_0335

Geef een reactie