Travel journal

Vrijwel overal waar ik naar toe reis moet ik een journal kopen! Een plekje waar ik al mijn beleefde avonturen in op kan schrijven! En als ik heel eerlijk ben, koop ik soms voorafgaand aan een reis ook al een toffe journal waar ik alle reisplannen in op kan schrijven!

Een heerlijke voorbereiden van een hopelijk prachtige reis als je het mij vraagt!! En omdat het reis seizoen er weer aan zit te komen, zet ik een aantal reis journals voor jullie op een rijtje!

An oldie but a gooide blijven toch wel de boekjes van Moleskine!! Je kunt kiezen voor een harde of zachte kaft en er zijn hele fijne formaten te vinden! Ik heb zeker een stuk of 10 van deze prachtige notebooks!

Een ander heel leuk concept zijn de Midori notebooks!! Deze prachtige, compacte leren boekjes zijn heel handig omdat je er telkens nieuwe pagina’s aan kunt toevoegen! Wil je toch ook graag mooie schetsen maken van de plekken waar je geweest bent? Nou dan voeg je deze gewoon toe aan je boekje!!

Een ander schattig boekje dat ik tegen kwam en wat ook super leuk is, is het boekje “I was here”

Image-1

Deze notebook is handig als je wat hulp nodig hebt! Er worden leuke vragen gesteld en je kunt van alles over je reis invullen!!

Zoals je ziet zijn er genoeg leuke travelboekjes te vinden! En voor de echte knutselaars onder ons kun je altijd nog zelf wat maken!

Wat ik leuk vindt aan dit soort notebooks is dat je er nog wel eens in terug kijkt en leest over je reis! Soms staan er zelfs dingen in die ik al lang vergeten was!

Veel liefs,

Bibi

img_0335

Geef een reactie