HVID

Sinds ik moeder ben geworden is er een hele wereld voor mij open gegaan aan merken voor de kleintjes! Ik heb een vreselijke hekel aan al die schreeuwerige kleuren en “Elsa” jurkjes waar menig meisje in loopt dus zolang mijn dochtertje nog een baby is kan en zal ik dit ook zeker vermijden! Ooit zal ik waarschijnlijk eraan moeten geloven, maar tot die tijd….

En zo kwam ik terecht bij het super fijne en leuke merk HVID. Een Belgisch merk dat prachtige wollen items maakt.

De producten die zij verkopen zijn van 100% Merino wol gemaakt, wat ontzetten fijn aanvoelt en lang mee gaat! Een enorm fijn stof dus! Daarnaast is het ook zo dat deze wol soort antibacterieel is en ook nog eens niet jeukt!! Super fijn dus!

Zelf heb ik een cocoon en een knuffelbeertje aangeschaft en wat hebben we daar nu al plezier van!

De cocoon is een enorme hit! Mijn dochtertje vindt het heerlijk om hierin te liggen en eigenlijk heb ik er spijt van dat ik er niet meerdere heb aangeschaft! Dit soort van “zakje” waar ze in ligt voelt heel zacht aan en zorgt ervoor dat ze lekker warm blijft! Ook is het fijn dat als ze ermee in slaap valt ik haar armpjes erin kan vouwen waardoor ze zich heel veilig kan voelen!

Ik ben hier heel enthousiast over, zeker omdat ik inmiddels gemerkt heb dat de kwaliteit van deze producten erg goed is!

Naast de kinderproducten verkopen zij ook kussens en dekens! En de kleuren zijn werkelijk prachtig!

Neem vooral eens een kijkje op http://www.hvid.be of op hun Instagram pagina waar deze mooie foto’s vandaan komen.

Veel liefs,

Bibi

img_0335

2 gedachten over “HVID

 1. Hallo

  ik vind dit ook hele mooie producten!

  Even een vraag: laat je jouw dochtertje er ‘s nachts ook in slapen?

  groetjes
  Ellen

  1. Hi Ellen,

   Nee ik laat mijn dochtertje hier s’nachts niet in slapen! Als ze in een slaapzakje s’nachts slaapt is het er eentje waar haar armpjes apart in zitten (zelf hier zonder mouwtjes omdat het al behoorlijk warm inmiddels is). Ik ben iets te bang dat ze te ver met haar gezichtje anders erin kan zakken! Maar voor overdag is dit echt top en ik vind het perfect als ik met haar in de avond op mijn armen buiten loop en haar beentjes toch een beetje koud aanvoelen! Het voelt zo lekker zacht aan en ze vindt het zelf ook heel fijn! Plus dat een dekentje zo makkelijk afgeschopt wordt.

   Lieve groetjes,
   Bibi

Geef een reactie