The Gym Republic

Ja, ik heb me weer voorgenomen om gezonder te gaan leven en te gaan sporten. Again! Maar dit keer heb ik het gevoel dat het echt anders is! Want dit keer is het makkelijker om te gaan sporten en heb ik minder excuses.

Want sinds 3 weken kan ik via mijn werk sporten bij The Gym Republic en dat is echt top! Het is een kleine maar super fijne sportschool aka boutique gym bij het bedrijventerrein De Schinkel.

Bij The Gym Republic kun je voor personal training en verschillende soorten lessen terecht zoals Bootcamp, Boksen en Pilatus.

De afgelopen drie weken heb ik in de ochtend de kickboks zaktrainingen gevolgd en een aantal keer bootcamp lessen. Doordat het in lesvorm is zet je net een tandje extra bij en dat kan ik wel gebruiken!

IMG_5398

Ik vind beide trainingen super fijn en je wordt goed gemotiveerd door de trainers. Daarnaast letten de trainers goed op je techniek zodat je geen blessures oploopt! Niet geheel onbelangrijk natuurlijk.

De tijden van de lessen zijn trouwens goed afgestemd op de werkenden onder ons zodat we voor werk of juist erna een workout kunnen doen en dat is super handig.

Je kunt bij The Gym Republic zelf een abonnement afsluiten maar je kunt er ook via One Fit terecht!

Wat mij betreft een enorme aanrader als sportschool!

http://www.thegymrepublic.nl/

Liefs,

Lotte

img_0335

Geef een reactie