Herstel je hormonen in 10 stappen

Hormonen. Wat kunnen wij vrouwen daar last van hebben! Van mood swings, slechte huid tot aan totaal geen energie hebben. Maar hoe kun je, je ondanks die hormonen nou toch beter voelen?

Vivian Reijs schreef er een super interessant boek over! Want je kan door middel van je voeding heel veel veranderen en letterlijk je hormonen in balans brengen.

Een paar maanden geleden kocht ik dit boek en ik heb het in een keer uitgelezen. In het boek legt Vivian heel duidelijk uit wat hormonen doen en wat de invloed van voeding op je hormonen is. En het heeft ongelooflijk veel invloed!

Daarnaast legt ze je ook uit hoe jij je voedingspatroon het beste kan aanpassen om je hormonen in balans te brengen. Achterin het boek staan super lekkere en inspirerende recepten die dit alles nog makkelijker moeten maken.

9200000095348946

De komende tijd ga ik mijn voedingspatroon omgooien naar het boek van Vivian om te kijken wat voor effect dit heeft op mijn hormonen. En ik moet bekennen dat ik er wel een beetje tegenop zie aangezien ik een hele erge lekkerbek ben en ik veel suikers eet (shame). Maar let’s do this!

https://www.vivonline.nl/productaf/herstel-je-hormonen-in-10-stappen-vivian-reijs/

Liefs,

Lotte

img_0335

Geef een reactie