Glamoureuze RV’s

Iedereen die mij kent weet eigenlijk wel dat ik op zijn zachts gezegd geen kampeer liefhebber ben. Kamperen voelt al snel als kramperen!

Maar nou zat ik laatst eens op pinterest (een site waar ik hopeloos verliefd van wordt) en kwam ik bij toeval een aantal super schattige keukentjes tegen. Eens even beter kijken wat dit is en krijg nou wat! Deze RV’s zien er toch wel erg aantrekkelijk uit!

Zo hoeft je vakantie dus niet (voor mij dan) per definitie een ramp te worden en moet ik eerlijk toegeven dat ik dit best wel eens zou willen proberen!! Maar dan nog wel steeds in het buitenland onder een lekker warm zonnetje met heel weinig kans op regen!

Alhoewel deze RV’s er ook wel heel cozy uit zien en een regenbuitje wellicht niet eens zo erg is!

Dit ziet er toch super leuk uit! Hier kun je zeker wel lekker in vertoeven hoor!!

Als je op internet gaat rondstruinen kom je steeds meer van deze campers tegen! Tourtje door Midden Amerika met de camper? Jahoor dat zie ik nu wel zitten! Dus hotels.. bye bye! Alhoewel? Beetje luxe op zijn tijd is ook wel fijn!

Veel liefs,

Bibi

img_0335

Geef een reactie