Oh, Charlotte

Jahoor, daar in de verte zie ik al wat felle verlichting! Tussen de gondeltjes door in de mall is deze winkel echt niet te missen, namelijk Charlotte Tilbury! Als make-up liefhebber wil ik dit merk toch wel graag eens uitproberen en wil ik sowieso eens door deze winkel gelopen hebben!

Nou moet ik zeggen sinds ik in Doha woon verbaas ik mij niet super snel meer, maar deze winkel maakte mij toch wel eventjes stil!

Zodra ik de winkel binnen loop krijg ik de neiging om alles te willen proberen, boy wat wordt ik hebberig van deze winkel! De verkoopster komt direct op mij af en zoals ze dat hier in Doha bij vrijwel elke winkel doen wordt je niet bepaald met rust gelaten. Het is dat ik al vol in de make-up zit anders had ik sowieso in de stoel gezeten en met nog veel meer producten naar buiten gegaan.

En uiteraard loop ik de winkel niet uit zonder iets gekocht te hebben! Ik was nog op zoek naar en nieuwe mascara en een fijne blush! Deze heb ik hier zeker kunnen vinden!

Onlangs heeft Charlotte Tilbury haar nieuwe lijn gelanceerd, namelijk  “pillow talk”! Een super mooie lijn met hele fijne zachte kleuren! Zelf ben ik voor de cheek to chic blush gegaan en dan de kleur: Love Glow.

Een hele mooie zachte blush die een fijn kleurtje op je gezicht geeft zonder dat je het te opvallend is! Hier houdt ik van!!

Qua mascara ben ik gegaan voor de Black legendary lashes volume 2. Een volle mascara die je wimpers niet alleen verlengen maar ook voller laten lijken! Althans dit vertelde de verkoopster mij en ik moet eerlijk zijn, ik ben een beetje sceptisch! Dit praatje hebben we vaker gehoord en dan kwam ik vrij bedrogen uit! Maargoed ik wil het graag eens proberen dus hoppa ik het winkelmandje, mascara you are going home with me!

En ik moet zeggen dames, ik ben heel erg blij verrast! Je moet wel voorzichtig zijn, want anders plakken al je wimpers aan elkaar vast! Verder is dit een hele mooie mascara die je zeker volume en lengte geeft!!

Dus al met al ben ik best wel onder de indruk van dit mooie merk!!

Veel liefs,

Bibi

img_0335

Geef een reactie