Happy Horse

Velen zullen dit super schattige knuffel merk wel kennen, maar voor degene die toch niet zo goed weten waar ik het over heb… dames: Happy Horse!! Wat een ontzettend lieve, schattige knuffels zijn dit zeg!

Het eerste speeltje dat ik voor mijn dochtertje gekocht heb was een heel lief zacht konijntje en sindsdien is de verzameling alleen maar gegroeid!!

In 1963 wordt dit mooie merk opgericht door de Schnitzler broers en maken in eerste instantie pyjama zakken, maar eigenlijk komen de knuffels al vrij snel!IMG_1658 Tegenwoordig zijn deze super leuke knuffeltjes niet meer weg te denken onder de kleintjes! Zelfs voor de volwassenen zijn deze knuffels enorm leuk!

De knuffels zijn heerlijk zacht en dat is voor de kleintjes natuurlijk erg fijn! Ook leuk is, dat je de knuffels kunt personaliseren!! Zo hebben wij super lief een konijntje gekregen met daarop de naam van onze dochter gestikt.

Wij zijn er thuis enorm fan van! De heerlijke knuffeldoekjes, de schattige konijntjes! En als je dan die glunder oogjes ziet, dan smelt je toch helemaal en ren je gelijk naar de winkel!

Oehh en trouwens super leuk… ze hebben nu ook lama’s! (Dikke lama fan zit hierzo in Qatar!)

Veel lief,

Bibi

img_0335

Geef een reactie