Easy Peasy Food

Alhoewel zondag hier in Qatar een gewone werkdag is, het weekend is hier op vrijdag en zaterdag, is het voor mijn gevoel toch nog wel een soort van cheatday en dus mag er wat makkelijker gedaan worden rondom koken! Easy Peasy food tijd dus!

Ik ben zelf een enorme fan van wraps! Ze zijn namelijk super makkelijk te maken en erg lekker!! Warm of koud, dat maakt niet uit je hebt ze in een handomdraai gemaakt! En weet je wat ook heerlijk is om te doen… taco hapjes maken van wraps zoals je hieronder ziet!

Hoe? Je snijdt de wrap in 8 punten.. vervolgende smeer je deze in met olijfolie en strooi je hier wat kruiden overheen. Ik gebruik graag zout, cayennepeper en wat paprikapoeder, maar bijvoorbeeld basilicum is ook erg lekker of wat denk je van rozemarijn!

Vervolgens bak je de puntjes op in de pan! Let op dat je dit op een middelmatig vuurtje doet, want anders brand je taco in wording aan! Als deze klaar zijn is het een kwestie van beleggen en klaar ben je! Heerlijk ook bij een salade!!

Wat ik ook graag maak is een sushi rol van een gebakken ei!! Super simpel om te maken en zo lekker!! IMG_9884

Beetje avocado ertussen, sla of wat dacht je van kipfilet! Heerlijk hoor!

Zoals je ziet hoeft het eten maken niet heel moeilijk te zijn!

 

 

Maar ook pannenkoekjes zijn altijd een goed idee! Om deze wat leuker te maken kun je wat bietenpoeder toevoegen aan het beslag! IMG_1526 kopie

Roze pannenkoekjes leuk voor onze kleintjes! Aardbei en wat kokos erbij en klaar is kees!! Wat ik graag op mijn pannenkoeken eet is wat honing!! Niet super gezond, maar heeeeeeeeerlijk!!

And an oldi but a goodi.. Salades! Gezond, makkelijk en lekker!!

IMG_0227

In Doha maak ik veel bonen salades met vegan kaas!! Een echte aanrader!!

Genoeg ideetjes dus om te maken op je rustige zondag!

 

 

Hele fijne dag allemaal!!

Veel liefs,

Bibi

img_0335

Geef een reactie