De leukste kinderboekjes

Rupsje nooit genoeg, Dikkie Dik, Nijntje en noem maar op! Volgens mij is heel Nederland met deze kinderboekjes opgegroeid en deze zijn ook echt super leuk! En ja, ook ik heb deze voor mijn dochtertje in de kast staan. Hoe jong ze ook nog is, deze boekjes worden zo nu en dan al voorgelezen! Een beetje nostalgie zullen we maar zeggen!

Maar er zijn nog zoveel meer super leuke kinderboekjes!! Een van mijn favorieten vroeger (en stiekem nog steeds) was Brammert en Tissie. Deze verhaaltjes gaan over een Beer en een heel schattig muisje die samen van alles mee maken! Ik ga deze ook zeker aan mijn dochtertje voorlezen!

Een andere klassieker die leuk blijven zijn de verhaaltjes van Jip en Janneke! Deze twee boefjes kennen

 

Een boek wat ik zelf nog niet gelezen heb, maar wat ik heel graag voor mijn dochter wil kopen is het volgende boek:;

Dit verhaaltjes boek is bij Archive-Store verkrijgbaar en ziet er zo sprookjesachtig mooi uit!!

  • Zelf heb ik voor mijn werk veel boekjes mogen voorlezen aan peuters en wat mij vaak opviel is dat de teksten soms best moeilijk zijn. Wat ik dan graag deed was zelf verhaaltjes bedenken bij de plaatjes!
  •  Heerlijk om op deze manier de fantasiewereld van kinderen te stimuleren! Een wereld die zo belangrijk is voor hun ontwikkeling!!
  • Dus laten we lekker veel (voor)lezen en dat stukje magie zoveel mogelijk proberen te behouden!
  • Veel liefs,
  • Bibi
  •  

    Geef een reactie