Travel needs

Oké ik begin er nu maar vast mee, want voor je het weet staat heel Nederland weer op schiphol opweg naar een top vakantie! Nu kun je het je vast nog niet voorstellen, maar die periode komt gelukkig ook weer! Op naar de zon, dichtbij of ver weg het maakt niet uit en met deze essentials maak je, je reis een stuk relaxter!

Zelf zie ik de reis als een onderdeel van mijn vakantie en probeer ik deze altijd zo gemakkelijk mogelijk te maken! Vliegen vindt ik zelf best leuk om te doen en zodra ik door de douane ben begint het feest! Even langs de tax free winkels, drankje doen en dan op het gemakje naar het vliegtuig. Sit back and relax!!

Laten we beginnen met hygiëne!! Nou zal ik toegeven dat ik toch wel een lichte vorm van smetvrees heb, maar laten we eerlijk zijn… vliegvelden en vliegtuigen zijn nou niet bepaalde de schoonste plekken. Dus ik zorg er altijd voor dat ik een hygiëne gel in mijn handtas heb! Het beste is natuurlijk om gewoon even je handen te wassen, maar als het echt niet anders kan dan dit!!

En ik kan het niet vaak genoeg zeggen… hydrateren hydrateren hydrateren! In het vliegtuig droogt je huid namelijk enorm uit! Dus wat fijn is, is om een goede hand crème mee te nemen en als het kan ook iets voor je gezicht!

Fijn zijn die kleine spray’s met water erin en een goede hydraterende en voedende dagcrème. Een fijn voorbeeld zijn de producten van Avene! Zij hebben een heerlijke hydraterende spray met thermaal water en een super fijne crème, namelijk de cold crème! Een van mijn favorieten!  Ook de crème van Simple as That is een goede om mee te nemen!

En hetzelfde geld voor je lippen! Ik heb graag een fijne lip balsem bij mij en ben al jaren fan van deze knappert:

img_1537

En na zo’n dag reizen is het natuurlijk ook fijn om je gezicht even te reinigen! En reinigingsdoekjes zijn dan ook een must om mee te nemen!

img_1536 Bijvoorbeeld deze doekjes van Philosophy zijn fijn om bij je te hebben!

Ja ja dames het is wat om te reizen! Maar ach laten we van de reis ook maar vast een “pamper momentje” maken toch!

Ook heerlijk om bij je te hebben… een warm vest of een heerlijke grote sjaal! Oh en niet te vergeten warme sokken! Ik trek meestal mijn schoenen uit als ik eenmaal zit, maar heb echt geen zin in koude voeten! Dus dikke sokken zijn een must!

 

And last but not least!! Sit back and relax met een heerlijk boek, fijne film of een magazine and let the holiday begin!!

 

 

Weten jullie al waar jullie deze zomer heen gaan?

Veel liefs,

Bibi

img_0335

Geef een reactie