Ere Perez

Vandaag in onze try out tuesday wil ik jullie kennis laten maken met Ere Perez! Een natuurlijk, vegan verzorging en make up merk uit Australië. Omdat ik graag zo natuurlijk mogelijke producten wil gebruiken voor mijn huid ben ik twee items van Ere Perez gaan testen and I’m hooked!

De make up lijn heb ik nog niet gebruikt, maar de verzorgingslijn wel!!

Om te beginnen met deze topper: de Green Booster!!

 

Een super serum dat vol zit met antioxidanten en een vitamine C bom is! En daar wordt je huid blij van! Zelf gebruik ik deze nadat ik mijn gezicht in de avond gereinigd heb. Het voelt een beetje alsof ik mijn net gemaakte smoothie op mijn huid smeer en letterlijk de vitamines uitsmeer! Maar zonder te geilen, ik merk direct al dat mijn huid er zachter door wordt en dat mijn huid veel beter gehydrateerd is! Hartstikke fijn dus! Zeker hier in Doha waar er veel stof in de lucht hangt en je huid dagelijks veel te voortduren heeft is dit serum eigenlijk wel een must!

Daarnaast ben ik ook de SOS Marmelade gaan proberen, een heel romige rijke marmelade (tja anders kan ik het niet omschrijven!) die heel fijn is voor je huid. Ook hier vindt je alleen maar natuurlijke ingrediënten in terug. img_1516Wat je dit voor gebruikt? Eigenlijk alles waar je een beetje extra hulp bij kunt gebruiken! Denk dan aan droge handen, winter wangen of beschadigd haar. Momenteel heb ik dit product alleen nog maar voor mijzelf gebruikt, maar ik wil deze ook voor mijn dochter gaan gebruiken. Zij krast namelijk haar gezichtje nog wel eens open (nageltjes zijn mesjes inmiddels, maar zodra ik eraan wil komen slaat ze alle kanten op! Oftewel het lukt alleen stiekem in haar slaap). Wanneer de wondjes dicht zijn wil ik eens kijken wat het effect van de SOS Marmelade is!

Zoals je merkt ben ik dus echt wel heel erg blij met deze producten!

In Nederland zijn ze te bestellen via Nourished Nederland! Over deze webwinkel heb ik jullie al eerder verteld! Een hele fijne webwinkel!!

Dus mocht je bewuster om willen gaan met wat je nou eigenlijk op je huid smeert zou ik zeker eens kijken naar Ere Perez!

Veel liefs,

Bibi

img_0335

Geef een reactie