Amangiri

In travel thursday nemen we jullie graag mee naar de mooiste plekjes en deze keer neem ik jullie mee naar een plekje op de wereld wat momenteel nog op mijn verlanglijstje staat!!

Midden in de Canyon point in Utah is het prachtige Amangiri te vinden. Een droom hotel waar je helemaal tot rust kunt komen!

Het luxe hotel keten Aman heeft over de gehele wereld prachtige resorts waar als je het mij vraagt ontspanning en rust centraal staat!! En in dit grootste Native American reservaat hebben zij een hotel gebouwd dat zich prachtig blend in de natuur.

Prachtig toch!! Zoals je zult merken ben ik hier helemaal weg van en hoop ik ooit een vakantie hier door te mogen brengen! Het zijn zeker geen goedkope hotels, maar naar mijn idee het geld zeker waard. Want zeg nou zelf met zo een uitzicht wil je toch nooit meer weg?

Over heel de wereld vindt je de mooie hotels van hotelketen Aman en stuk voor stuk zijn ze prachtig en droom je alleen al weg bij het zien van de foto’s.

(Afbeelden afkomstig van hotelketen Aman)

Ben je nou nieuwsgierig geworden, neem dan eens een kijkje op hun website http://www.man.com, hier vindt je alle informatie over alle hotels. Leuke funfact, alle hotels beginnen met de naam Aman!

Veel liefs,

Bibi

img_0335

Geef een reactie