Scrub away

Zijn jullie er ook zo dol op om nieuwe verzorgingsproducten uit te proberen? Ik in ieder geval wel en ik heb dit keer weer een nieuw pareltje ontdekt and girls… he’s a keeper!

Op een van mijn favoriete websites http://www.nourishednederland.com was ik op zoek naar een fijne scrub voor mijn gezicht. Mijn huid is zeker na de zwangerschap enorm gevoelig geworden en ik heb ook echt een goede verzorging nodig wil ik niet op een maanlandschap lijken!

Om mijn gezicht dus echt goed te reinigen gebruik ik een aantal keren per week een fijne scrub! Omdat ik weer eens wat nieuws wilde proberen en veel goede recensies had gelezen over een bepaalde scrub ben ik deze maar eens gaan uitproberen!

En mijn nieuwe pareltje is … *Tromgeroffel* .. Pink Himalayan Salt Scrub van Ecotan by Sonya! Een hele mond vol zoals je leest! Maar echt deze scrub doet wonderen voor mij!

img_2040

De scrub gebruik je op een droge huid en kan voor je hele lichaam gebruikt worden! Zachtjes masseer je de scrub uit op je huid en spoel je deze vervolgens af met water. En echt waar mijn huid voelt zo heerlijk zacht aan!!

Zo nu en dan gebruik ik deze scrub ook voor mijn handen, want die worden vrij snel ruw en droog en na een scrub gevolgd door een fijne olie voelen ze weer als nieuw!

Zoals jullie merken ben ik dus echt verkocht aan deze scrub!!

Veel liefs,

Bibi

img_0335

Geef een reactie