Oysho

Zondag luierdag, heerlijk als je het mij vraagt! En het liefst doe ik dat in een lekkere pyjama gevolgd door relax kleding voor de rest van de dag! My way of a perfect sunday!!

Nou moet ik toegeven dat ik erg vaak kleding van mijn man pak, gevolgd door een vrij vertwijfelde blik “he dat is mijn shirt”! Oeps !!

Maar nu ik via de Zalando bij Oysho kwam hoeft dit niet meer (let op “hoeft!”). Oysho is een Spaans merk dat ontzettend fijne nacht, relax, zwem en sportkleding verkoopt!

Ik heb hier een aantal sportkleding destijds gekocht en was eigenlijk direct verkocht door de fijne materialen en de mooie kleuren die ze gebruiken!

Wat leuk is, is dat ze heel bewust om gaan met de materialen die zijn gebruiken. Ze gebruiken veelal gerecyclede materialen of het zogeheten better cotton.

Better cotton is een initiatief dat ervoor wil zorgen dat er katoen gemaakt wordt dat duurzamer is. En omdat ik graag duurzamere kleding wil waar ik langer van kan genieten en wat betaalbaar is vindt ik dit echt een goede uitkomst voor mijn huiskleding!

Ben je nieuwsgierig geworden, dan kun je eens op de site kijken, maar ook via Zalando verkopen ze dit merk!!

Fijne easy peasy sunday allemaal!

Liefs,

Bibi

img_0335

Geef een reactie