Life of Sy & Studio Sien

Als echte interiorjunkie kan ik super blij worden van mooie en inspirerende interior Instagram accounts. Zo kom je namelijk zelf weer op ideeën en word je uitgedaagd om buiten je eigen kaders te denken.

Een van mijn favoriete interior accounts van dit moment is het account van @lifeofsy. Een Nederlandse dame met Turkse roots en een bizar goede interior stijl en twee super knappe katten (pluspunten voor deze crazy cat lady).

Naast haar Instagram account heeft ze ook een eigen blog waar ze schrijft over interieur. Een echte aanrader!

https://www.lifeofsy.com/

img_4503

Sinds kort is Sinem daarnaast begonnen met Studio Sien. Studio Sien staat in het teken van handmade labels en caketoppers.

Studio Sien is perfect om dingen te personaliseren zoals kledinghangers, glazen, glazen opbergdozen, kattenbakjes en noem maar op!

Op het Instagram account vind je veel inspiratie voor mogelijkheden met de labels en caketoppers. Je kan een DM berichtje sturen wanneer je meer informatie wilt ontvangen of wanneer je labels wilt bestellen.

Gaat dat zien!

Liefs,

Lotte

img_0335

Geef een reactie