Droomdeurtjes

Die periode waarin kinderen in de “fantasie” fase komen vind ik werklijk heerlijk! Ze staan voor alles open en je kunt zoveel leuke spelletjes verzinnen! Ze geloven alles wat je zegt en hangen aan je lip wanneer je hen een verhaal verteld!

Onlangs kwam ik via de website van Reiger en de Raaf iets heel erg leuks tegen om de fantasiewereld van kinderen te stimuleren, namelijk de “droomdeurtjes”! Een super leuk concept waarbij je een ienniemini deurtje koopt en tegen de muur aan zet.

Achter dat deurtje woont een elfje of een draakje die graag vrienden met je wilt worden. Want zoals op de site wordt verteld wonen er in het droombos elfjes en draakjes en soms vliegen ze uit naar de echte mensen wereld.

Ook kun je post ontvangen en versturen naar je draakje of elfje! Hoe leuk is dat!

Een fantastisch concept om de fantasiewereld van je kind te stimuleren! Maar niet alleen de fantasie stimuleer je hiermee. Ook de creativiteit en het inlevingsvermogen van een kind kun je op deze manier bevorderen!

Wat leuk is, is dat een kind een maatje kan vinden in een Elfje of Draakje en daardoor vele kanten van zichzelf kan ontwikkelen.

Ik kan niet wachten tot mijn dochtertje oud genoeg is om het concept van een droomdeurtje te begrijpen!

Veel liefs,

Bibi

img_0335

Geef een reactie