Reizen met Artipoppe

Onlangs ben ik samen met mijn man en dochter van Qatar naar Nederland gevlogen! Heel fijn om iedereen weer even gezien te hebben en ondanks dat we de kinderwagen mee hadden, was het ook erg prettig om met haar in een draagzak te kunnen bewegen.

Zeker op het vliegveld was dit een hele prettige manier om te reizen! Althans als het personeel een beetje mee werkt, maargoed dat is een ander verhaal. Ik had fijn mijn handen vrij om te kunnen bewegen terwijl madame heerlijk tegen mij aan lag te slapen! En nou zijn er natuurlijk een heleboel soorten draagzakken en doeken, maar vanaf moment een wilde ik al die van Artipoppe.

Inmiddels zijn deze prachtige draagdoeken en carriers niet meer weg te denken uit het straatbeeld! Veel mensen kennen het merk en zijn er ook erg tevreden mee, waaronder ik!

In eerste instantie heb ik een draagdoek aangeschaft, maar ik merkte dat ik ook graag iets wilde wat ik sneller aan en af kon doen. Dus toch maar een Zeitgeist carrier aangeschaft! En wat zijn deze toch fijn zeg!

(Beelden afkomstig van de instagram pagina van Artipoppe)

De prachtige stoffen geven een chique gevoel en zijn duidelijk zeer goed van kwaliteit! Ik ben er dus erg tevreden mee! Ik was eerst bang dat in de hitte hier in Doha ons dochtertje het veel te warm zou krijgen, maar niets is minder waar. Rompertje aan en hoppa in de draagzak of doek!

Als je op de site van Artipoppe kijkt zie je dat er 3 soorten producten verkrijgbaar zijn, namelijk; de Zeitgeist carrier (een draagzak), de babywrap (draagdoek die omgeknoopt wordt) en de ringsling (een draagdoek die doormiddel van een ring vast zit).

Wanneer het product geleverd wordt, krijg je een stijlvolle doos binnen met daarin dan de prachtige doek of carrier! Een echt verwen momentje, zo voelt het als ik deze open!

Naast dat dit dus erg handig is om te hebben als ouder zijn de babywraps en zeitgeist carriers van Artipoppe voor mijn gevoel ook een modieus item.

Kortom zeker een kijkje waard! http://www.artipoppe.com

Veel liefs,

Bibi

img_0335

Geef een reactie