Unicare Cosmetic Clinic

Net voor de feestdagen leek het me een goed idee om even me-time in te boeken in de vorm van een gezichtsbehandeling en een nagelbehandeling. Wat mij betreft een heerlijke manier om lekker op te laden.

Via Treatwell kwam ik terecht op een mooie beauty clinic gevestigd op de Kinkerstraat met hele goede reviews. Boeken die behandelingen!

Hoewel ik echt heel vaak op de Kinkerstraat te vinden ben is me deze mooie clinic nooit opgevallen. De inrichting is ontzettend stijlvol en je voelt je er gelijk heel welkom. Bij binnenkomst word je gelijk wat lekker te drinken aangeboden en de specialistes zijn super vriendelijk.

Mijn me-time begon met een heerlijke ontspannen gezichtsbehandeling. In tijden had ik geen gezichtsbehandeling meer gehad en daarom legde de specialiste alles stap voor stap goed uit. De behandeling was ontzettend prettig en mijn huid straalde helemaal na de behandeling. Een behandeling die ik dus echt vaker ga laten doen.

Wat ik trouwens ook wel heel erg prettig vond was de muziek keuze. Geen watervallen en zweverige muziek maar heerlijke zachte jazz muziek op de achtergrond. Ook de nagelbehandeling was erg goed en werd erg precies gedaan.

Mocht je nog op zoek zijn naar een goede clinic in Amsterdam Oud-West dan is deze salon een echte aanrader. Naast beauty behandelingen bieden ze ook een groot scala aan andere behandelingen aan zoals: laserontharing, cosmetische behandelingen en huidbehandelingen.

https://unicareclinic.nl/over-ons/
Liefs,

Lotte

img_0335

2 gedachten over “Unicare Cosmetic Clinic

Geef een reactie