Sporty in Vondelgym

HAPPY NEW YEAAAAAAR!!! Ik wens jullie allemaal een heel mooi, gelukkig en vooral gezond 2019! En hoop dat jullie jaarwisseling leuk was! Mocht je nou graag gelijk goed willen beginnen dat heb ik nog wel een tipje…

Waarschijnlijk als je deze week gaat sporten is het weer bomvol overal en moet je, je best doen een plekje te bemachtigen in de groepslessen! Een goede start van het nieuwe jaar zullen we maar zeggen! Ik ben altijd benieuwd hoeveel mensen uiteindelijk blijven sporten, maar gezellig is een volle les zeker wel!

Vandaag kun je bij Vondelgym gratis een dagje sporten op hun nieuwe locatie op de Zuidas! Hoe gaaf is dat! van 12 tot 17 uur ben je van harte welkom verteld Arie Boomsma op zijn Instagram pagina! En op diezelfde pagina komen de eerste beelden van de gym al voorbij.

(Beelden afkomstig van de Instagram pagina van Arie Boomsma) 

Als je dit ziet wil je toch direct gaan sporten!! Het is dat ik op 1 januari nog niet in het land ben, maar anders was ik zeker langs gegaan! Ik hoop dan ook dat ik later in het jaar nog eens langs kan komen om een sport momentje in Vondelgym te kunnen ervaren!

Vondelgym biedt een volledig pakket aan zijn leden en dat is natuurlijk erg fijn! Je kan er van jong tot oud terecht en naast dat je lessen kunt volgen of kunt fitnessen is er ook aandacht voor voeding en herstel van je lichaam!

Op naar een gezond 2019 zou ik zeggen!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie