New Year Resolution

Elk jaar zijn er genoeg mensen die het nieuwe jaar ingaan met nieuwe voornemens, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik daar nooit echt aan mee deed. Dit jaar wil ik dat echter wel gaan doen!

Omdat mijn leven zo verandert is (van fulltime baan naar fulltime mama zijn, van Nederland naar Qatar verhuist), wil ik graag plannen maken voor 2019!

Een voornemen van mij is om alleen nog acties te ondernemen waar ik echt achter sta en waar ik mij gelukkig in voel. Dit is voor mij enorm belangrijk, want ik heb mij het afgelopen jaar enorm ongelukkig in en op mijn werk gevoeld. Als ik terug kijk hierop is dat zo zonde van mijn tijd geweest en heeft dat zoveel negatieve energie gekost heeft. Dat gaan we in het nieuwe jaar dus anders doen! Nou heb ik dankzij het werk van mijn man de luxe gekregen om te kiezen of ik wil werken of niet. Die luxe geeft mij een heel vrij gevoel!

En over iets gesproken wat mij heel erg gelukkig maakt… deze blog! In maart 2018 zijn Lotte en ik natuurlijk met Dutch Gigil begonnen en de bedoeling is om dit in 2019 voort te zetten en hopelijk verder uit te breiden! Hier kijk ik enorm naar uit!

Een ander voornemen is om bewuster om te gaan met het milieu. Plastic is de tweede bijnaam van Doha als je het mij vraagt. OVERAL krijg je een plastic tasje bij… zelfs als iets al in plastic verpakt zit doen ze er in de winkel nog een extra tasje omheen! Totaal niet nodig als je het mij vraagt! Dus laat ik hier voor mijzelf verandering in brengen!!

En verder? Lief zijn voor mijzelf!! Heel belangrijk! Ik ben iemand die de lat erg hoog legt voor zichzelf en niet snel tevreden is met wat ik doe! Daar kan ik wel eens wat verandering in aanbrengen! Hoe ik dat merk? Bijvoorbeeld nu na mijn zwangerschap, ik wil graag weer zo snel mogelijk mijn figuurtje terug hebben. Terwijl mijn lichaam ook tijd nodig heeft om weer “de oude” te worden. Dus ook daarin kan ik wat liever voor mijzelf zijn!

Al met al genoeg om in 2019 eens goed bij stil te staan!

En jullie wat zijn jullie voornemens?

Veel liefs,

Bibi

img_0335

 

Geef een reactie