By Trinitea

Oooh met deze koude en donkere dagen is niets zo fijn dan lekker op de bank te zitten met een dekentje en een hele lekkere thee.

Thee kun je uiteraard gewoon bij iedere supermarkt kopen maar net als bij koffie kan de kwaliteit van de thee een enorme impact hebben op de smaak.

Met thee kun je daarnaast zoveel en er zijn ontzettend veel verschillende soorten en smaken. Daardoor kan het nog weleens lastig zijn om keuzes te maken en blijf je misschien snel bij wat je kent.

Daar wil het nieuwe toffe merk By Trinitea je bij helpen!

Het merk bestaat nog maar kort en de oprichters Sybilla en Kevin willen van iedereen echte thee connaisseurs maken. Heel tof!

Wanneer je proeft gebruik je alle zintuigen! Ook je mood is hier een heel belangrijk onderdeel van. Daarom heeft By Trinitea haar theesmaken verdeelt in vier verschillende moods: Bright, Active, Relief & Majestic.

Het assortiment is klein om zo de kwaliteit te kunnen garanderen en omdat alle thee met veel liefde wordt gemaakt en dat proef en zie je absoluut!

Daarnaast merk je dat By Trinitea zelf helemaal gek is op thee. Alles wordt met veel liefde gedaan en dat zie je terug in de verpakkingen, proef je aan de thee en zie je op de website.

Ik vind het persoonlijk erg mooi om te zien dat mensen en merken ergens echte passie voor hebben. En daarom des te leuker dat we vier verrukkelijke smaken thee mochten uitproberen van By Trinitea.

In het super leuke pakket zaten de volgende vier heerlijke smaken: Milky Oolong, Oolong Orange Hill, Oolong Shui Xian en Roses are green.

Milky Oolong
Deze smaak is afkomstig uit de Bright selectie en dat snap je gelijk wanneer je deze thee proeft. Milky Oolong heeft door de manier van maken een melkachtige smaak en proeft daarnaast ook lekker zoet.
10773883824_IMG_3369

Oolong Orange Hill
Dit is een hele speciale thee aangezien er maar een paar kilogram per jaar van wordt geproduceerd en is afkomstig uit Nepal. Deze thee is heerlijke fris!

Oolong Shui Xian
Oolong Shui Xian is een thee uit de Active selectie. Door de grote thee bladeren heb je voor deze thee eigenlijk ook geen filter / zakje nodig. Handig! De smaak is weer echt uniek te noemen en heeft een doses pit.
10773132848_IMG_3357

Roses are green
Binnen de Relief selectie vind je deze heerlijke thee: Roses are green. Alleen al vanwege de naam een thee waar je gelijk verliefd op wordt. De thee is gemaakt van groene thee, rozen uit Iran en een heel klein beetje Eucalyptus.

Er zijn nu ook Gift Boxes van By Trinitea beschikbaar, heel fijn om de smaken uit te proberen of om iemand cadeau te doen!

Wanneer je een echte thee liefhebber zoals ons bent, is dit echt een heel mooi nieuw merk om thee van te proberen want het zal absoluut niet teleurstellen!

Op de website en het Instagram account vind je meer informatie over het merk en alle lekkere smaken. Proeven maar!

https://by-trinitea.com/

https://www.instagram.com/explore/locations/214187309055535/by-trinitea

Liefs,

Lotte

img_0335

Geef een reactie