2018, wat was je mooi

Bij het schrijven van deze blog voel ik me echt 80 jaar oud. Ik blijf me namelijk maar afvragen hoe het mogelijk is dat dit jaar zo bizar snel voorbij is gegaan. Voor mijn gevoel was het namelijk 2 maanden geleden nog oud en nieuw.

En wat is er nou leuker dan aan het einde van een jaar terug te blikken op de hoogtepunten van datzelfde jaar? Niks! Dus in deze blog neem ik jullie mee naar een aantal van mijn hoogtepunten van 2018.

Dutch Gigil


Natuurlijk is een van de hoogtepunten de start en het werken aan onze blog en website Dutch Gigil. Door deze blog hebben Bibi en ik allebei onwijs veel interessante en leuke mensen leren kennen en hebben wij zelf nog het meeste geleerd.

In 2019 zullen we natuurlijk doorgaan met onze site en zullen we wederom iedere dag een nieuwe blog plaatsen. Op naar ons 1-jarig jubileum!


Travel baby

In 2018 heb ik een van de mooiste reizen uit mijn leven gemaakt. Namelijk onze roadtrip door Kroatië. Een land zo ongelooflijk mooi en met een hele interessante geschiedenis.

Daarnaast mogen de trips naar Italie met de familie en naar Lissabon natuurlijk niet vergeten worden want die waren onwijs bijzonder.

Ik kijk er nu al naar uit om nieuwe trips en reizen te maken in 2019! Iemand suggesties?!

Baby, baby, baby
a476535a-0328-4da1-aaa6-33869ac48d96
2018 was een echt babyjaar! Zo heb ik onwijs veel tijd doorgebracht met mijn liefste kleine nichtje die inmiddels al weer 1-jaar oud is. Daarnaast werd Bibi natuurlijk moeder van haar kleintje. Maar ook maakte een van mijn beste vriendinnen bekend haar eerste kindje te verwachten en werden andere vriendinnen ook weer moeder.

Super bijzonder om zo veel geluk en nieuwe ”mensjes” van zo dichtbij mee te mogen maken!

Nieuwe baan
Dit jaar was er veel gaande op persoonlijk vlak maar ook zeker op werk gebied. Ik ben namelijk net na de zomer van baan gewisseld en ben daar dus nu al weer een aantal maanden werkzaam!

Dit was een moeilijke beslissing maar ik ben nog steeds heel blij dat ik dit gedaan heb. Ik hou er namelijk echt van om iedere dag weer iets te leren en ik ben super benieuwd naar alle projecten die op 2019 qua werk op mijn pad gaan komen.

Er hangt liefde in de lucht
Natuurlijk hangt er altijd liefde in de lucht tussen mijn lover en mijzelf maar in 2018 zijn er ook belangrijke mensen in ons leven getrouwd. Mijn broer en de zus van mijn vriend. Twee super bijzondere en heerlijke dagen om nooit meer te vergeten.

Naast deze vele hoogtepunten heb ik het aller meeste genoten van de tijd samen met mijn vriendjelief, onze vrienden en onze families.

Zeker wanneer de feestdagen zich weer aandienen ga je toch nadenken over wat je echt belangrijk vind in je leven en dat zijn de mensen die het voor mij nog zoveel mooier maken.

Op een schitterend, liefdevol, grandioos en gezond 2019!

Liefs,

Lotte

img_0335

Geef een reactie