Basic baby

Back to Basic it is! We kennen allemaal de LBD wel en ik heb dan ook denk ik een stuk of 5/6 LBD’s (a girl can never have to many!).

Maar ik moet eerlijk bekennen naast simpele (maar o zo chique) jurkjes houdt ik ook wel van simpele shirt, topjes, blouses en noem maar op! En jahoor daar ben ik weer, ik wil jullie kennis laten maken met een heel tof merk namelijk; Enza Costa.

Voor dit merk draait het allemaal om (luxe) basics! Onlangs heb ik via the outnet een aantal producten besteld en I’m hooked!

Zo’n fijne stof en goede pasvorm vindt ik eerlijk gezegd niet snel, maar bij Enza Costa zeker wel!! (Leuke rijm zie ik terwijl ik dit type).

Wie van een minimalistische look houdt kan hier zeker heel goed slagen!

Een groot deel van de collectie is gemaakt van cashmere, wat ik zelf een hele fijn stof vindt om te dragen! Ook is ze er niet vies van om zijde in haar ontwerpen te gebruiken (super als het warm is in Doha!).

 

Zelf leg ik graag (en uiteraard moet de portemonnee dat toelaten) liever wat meer geld neer voor een product dat ik langer en vaker kan gebruiken, dan een kledingstuk dat ik nadat de trend is afgelopen kan weggooien.

Deze prachtige foto’s kun je terug vinden op de Instagram pagina van Enza Costa en via The Outnet kun je dit merk met een hele fijne korting shoppen!!

Veel liefs,

Bibi

img_0335

 

Geef een reactie