Mainport hotel in Rotterdam

Het is heerlijk om midden in de stad te wonen. Tussen de drukte en alles wat er te beleven is. Het enige nadeel is dat je wanneer je net als ons in de stad woont niet zoveel ruimte hebt voor een lekkere luxe badkamer met een heerlijk bad. En laat dat nou eens super ontspannend zijn.

Daarom kregen we het hele goede idee om een lekker luxe hotelkamer in Nederland te boeken die van alle gemakken voorzien was. Luxe, mooi en natuurlijk met een heerlijke grote badkamer met een bad.

Na eventjes online zoeken kwam ik al snel de perfecte hotelkamer tegen van het Mainport Hotel in Rotterdam. Namelijk de kamer: Waterfront Sauna Kamer. De foto’s op de website van het hotel zagen er fantastisch uit maar het is altijd even afwachten of het niet wat tegenvalt wanneer je daadwerkelijk aankomt in de kamer.

Op 1 minuutje lopen van het hotel vind je de parkeergarage Erasmusbrug maar het hotel is ook heel eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer aangezien er een metro halte direct voor het hotel aanwezig is. Super handig want met ongeveer twee haltes ben je ook zo midden in het centrum van Rotterdam.

Het hotel ziet er aan de buitenkant fantastisch uit maar ook bij binnenkomst. Alles is tot in de puntjes afgewerkt en aangekleed. Het personeel is super vriendelijk en het uitzicht op de bekendste brug ”De Zwaan” van Rotterdam is adembenemend!

Wauw wat waren wij blij toen we de hotelkamer binnen liepen! Een super mooie kamer op de achtste verdieping met tevens uitzicht op ”De Zwaan” en het water. In het midden van de kamer staat de grote boxspring en er is een barretje met veel lekkers en een fantastisch koffiezetapparaat met Illy koffie om goed op te staan.

De kers op de taart is de heerlijke grote badkamer met grote whirpool en prive-sauna. In de grote spiegel is zelfs een TV-scherm ingebouwd zodat je vanuit bad heerlijk ontspannend TV kan kijken. Wat een heerlijke kamer!

Wanneer je er zelf even romantisch tussenuit wilt en genieten van de luxe van een sauna en een whirpool in je eigen hotelkamer is dit echt een ontzettende aanrader.

https://www.mainporthotel.com

Liefs,

Lotte

img_0335

Geef een reactie