Happy Life 365

Jullie hebben het nieuwe boek van Kelly Weekers misschien zelf ook al op Instagram voorbij zien komen: Happy Life 365.

Na het een en ander erover gelezen te hebben werd ik toch wel geprikkeld en besloot ik het boek te kopen en te lezen.

Al in het eerste hoofdstuk werd ik blij verrast door de nuchtere toon en humor van Kelly. Niet zomaar weer eenzelfde soort zelfhulpboek maar echt wat anders!

IMG_3466

Kelly heeft een erg verrassende en wat mij betreft fijne kijk op gelukkig zijn en hoe je het kan worden. Daarnaast merk je dat ze een achtergrond heeft in de psychologie en is het boek totaal niet zweverig.

Met een aantal simpele voorbeelden, stappen en zelfevaluatie kom je er zelf achter waar in jouw leven de schoen wellicht wat wringt en waar je veranderingen kan aanbrengen om gelukkiger door het leven te gaan.

In the end is het heel simpel, jij bepaalt zelf voor een heel groot deel of je gelukkig bent in en met je leven en dat is wat mij betreft super fijn!

Ik kan er heel kort over zijn. Dit is een top boek!

Liefs,

Lotte

img_0335

Geef een reactie