Wallhanging

Zelf vind ik het erg mooi wanneer de muren in een huis gewoon wit zijn of eventueel een zachte grijstint hebben. Meer kleurtjes hoeven er voor mij vaak niet op, maar zo’n muur kan er natuurlijk best wel saai uitzien!

De woning waar wij wonen is verzorgd door de werkgever van mijn man. Dat is aan de ene kant erg fijn, maar omdat het huis al volledig was ingericht maakt dit het ook wel onpersoonlijk!

En naast de foto’s die we mee hebben en mooie tafelboeken wil ik graag wat meer sfeer in huis brengen. Zo doende ben ik eens gaan kijken wat er allemaal aan mogelijkheden zijn.

Al vrij snel kwam ik uit op wallhanging! Een super leuke en artistieke manier om je muren wat op te vrolijken.

Hoe gaaf zijn deze muur stukken! Het is zo simpel om te maken en brengt toch een heleboel sfeer met zich mee! Eens een keer wat anders dan een zoveelste foto of wandplankje nietwaar?

Als je zelf creatief bent kun je deze kunststukjes makkelijk zelf maken, maar er zijn genoeg kleine ondernemingen die hiermee aan de slag gaan!

Ontzettend gaaf toch als je dit zo ziet!!! Ik heb zelf meestal het geduld niet om deze wallhanging kunststukjes te maken dus ga ik maar eens op zoek naar iemand die dit wel goed kan!!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie