Hallo Nederland

Brrr wat een kou! Mijn eerste gedachte als we in Nederland aankomen! Direct weet ik weer hoe het winterse weer kan zijn.

We gaan met ons dochtertje voor het eerst naar Nederland toe om familie en vrienden te zien! Enorm veel zin in!

De kleine dame weet echter niet zo goed wat haar overkomt! Die kou, veel meer en dikkere kleding aan, zoveel indrukken van het vliegen! Ze kijkt haar ogen uit! Gelukkig heeft ze een goede vlucht gehad!

 • Het is fijn om weer even in het kikkerlandje te zijn, al heb ik ook heimwee naar Doha! Gek hoe een andere land ineens als thuis kan voelen! Zeker de eerste avond als we in bed liggen verlang ik terug naar het vertrouwde!
 • We hebben een heerlijk warm welkom van iedereen gekregen en het is fijn om onze dochter eindelijk aan iedereen te kunnen laten zien! Ik ben zo trots op hoe ze alles maar doet en dan te bedenken dat ze nog geen 3 maanden oud is.

  Het is een raar idee dat Nederland niet meer ons thuis is en dat merk je ook goed doordat je bij anderen logeert! Wij konden gelukkig bij onze ouders slapen dus dat was erg fijn! Maar toch, je leeft uit een koffer.

  Iets wat ik gemist heb (naast vrienden en familie)? De Albert Heijn!! Wat is dit toch een fijne winkel zeg! Zeker vergeleken met de supermarkten in Doha!! Ik ben namelijk gek op boodschappen doen (tot grote ergernis van mijn man die altijd meegesleurd wordt! Sorry schat!). In Doha is veel groenten en fruit al snel niet goed meer en is het aanbod minder als in Nederland. Dus dan is het fijn om weer even in die oude vertrouwde appie te lopen!

  Ook de fijne kerstsfeer heb ik gemist, want een kerst in 25 graden voelt niet echt als kerst.

  Inmiddels ben ik weer terug in Doha! De kleine dame is moe van alle indrukken dus we doen rustig aan!

  Het was fijn om in Nederland te zijn en iedereen gezien te hebben!

  See you soon!

  Liefs,

  Bibi

  Geef een reactie