Daphny Raes

Zoals heel veel meiden heb ik echt een tassen tik. Ik kan ontzettend blij worden van een mooie tijdloze tas die je jaren of zelfs tientallen jaren kan gebruiken! Tassen zijn niet de goedkoopste fashion items maar kunnen bij een goede kwaliteit lang meegaan en dat is in deze fast fashion wereld niet verkeerd.

Ik word daarom heel enthousiast wanneer ik een nieuw, mooi en tijdloos tassen merk ontdek. Zo ontdekte ik enkele weken geleden bij The Maker Market (Foodhallen) het super mooie, minimalistische leer merk Daphny Raes.

Mijn oog werd gelijk naar de stand getrokken en ik heb er denk ik wel 15 minuten gestaan. Zoveel mooie tassen, modellen en kleuren. Uiteraard was ik niet van plan om een tas te kopen maar toen ik dit prachtige exemplaar en kleur zag maakte ik natuurlijk een uitzondering.

Daphny Raes het merk is opgericht door Daphny die aan The Amsterdam Fashion Institute studeerde en zelf tassen begon te maken.

Het merk staat voor minimalistisch design dat zich niet richt op vluchtige fashion trends waardoor de tassen een leven lang mee kunnen. Ze gebruiken de beste materialen voor een geweldige kwaliteit en daarnaast staan ze voor een eerlijke manier van produceren. Love that!

Een greep uit de schitterende collectie:

DAPHNY_RAES-black-leather-fanny-pack-niki-small-croco-front-gold_2000x
Fanny Pack Niki – €179
DAPHNY-RAES-black-luxury-leather-laptop-backpack-jamie-front-antique-gold_2000x
Backpack Jaimie – €499
DAPHNY_RAES-blue-croco-womens-leather-credit-card-holder-back_2000x
Card Holder Han – €39

Wat is jullie favoriete tassen merk?

https://daphnyraes.com/

Liefs,

Lotte

img_0335

Geef een reactie