Baby travel

Iedereen die wel eens met een baby een vlieg reis gemaakt heeft zal wel weten… dat kan een enorme uitdaging zijn!

Iets meer dan een week geleden vlogen wij met onze dochter van Doha naar Amsterdam! Een flinke reis voor een baby van nog geen 3 maanden oud!

Hoe zal het gaan? Zal ze veel huilen? Heeft ze last van haar oortjes? Er gingen vooraf enorm veel vragen door mij heen, maar eerlijk gezegd had ik er ook wel zin in om de reis aan te gaan!!

En daar gingen we dan! Koffers? Check! Kinderwagen? Check! Luiertas? Check! Baby… uiteraard!!

Om op het vliegveld een beetje te kunnen bewegen met de baby koos ik ervoor om haar in de draagzak te doen! Zelf heb ik een hele mooie van Artipoppe en ze heeft daar tot in het vliegtuig heerlijk in gehangen! Af en toe lag ze heerlijk te slapen en af en toe lekker om zich heen te kijken!

En dan komt het hoor… de baby gekte begint! Blijkbaar is er een soort aantrekkingskracht op een baby dat iedereen aan haar wil zitten! Dames.. dat gaan we dus mooi niet doen! Dus als waakhond liep ik daar zo snel mogelijk alle punten door totdat je bij de gate bent!

Eenmaal in het vliegtuig aangekomen was het toch wel even spannend! Want ja wie weet vindt ze het maar niks!

Nou waar ik het spannend vondt, was madame een en al onder de indruk! Ze keek haar ogen uit terwijl ze lekker bij papa op schoot zat!

En een verwennerij ook nog eens! Ze kreeg een knuffeltje, een luiertasje en ook nog eens haar eigen bedje! Luxe voor mevrouw, maar niet dat ze dit wilde hoor. Mama’s arm ligt toch nog steeds het lekkerst!

Toen we eenmaal aan het opstijgen waren was ze al zo moe dat ze in mijn armen in slaap gevallen is en gedurende een vlucht van ruim 6 uur is ze amper wakker geworden!

Een droomvlucht dus! Althans tussen het gehannes op het toilet door, want verschoon maar eens een baby die zich helemaal onder gepoept heeft op een paar duizend kilometer hoogte!

  • Maar ik moet toegeven al met al viel het mij enorm mee! Ik ga vandaag terug naar Doha en ditmaal alleen met mijn dochter want mijn man moest al wat eerder terug! Ik ben benieuwd en vindt het weer spannend, maar heb er ook alle vertrouwen in!
  • Ach en mocht ze veel huilen so be it! Ze is nog geen 3 maanden op de wereld en al zoveel indrukken.. soms is het dan een beetje veel.
  • Veel liefs,
  • Bibi (en baby)
  • Geef een reactie