Anna Pancakes in Utrecht

Utrecht is een stad waar ik heel graag kom om een dag lekker te winkelen en te eten. De sfeer in de stad voelt ontzettend fijn en je hebt eigenlijk alles wat je nodig hebt maar dan op een kleinere schaal in vergelijking met Amsterdam.

Het werd daarom weer tijd voor een nieuwe shopsessie in Utrecht en we konden gelijk het nieuwe Hoog-Catharijne bewonderen. Waar Hoog-Catharijne eerst niet om aan te gluren was is het nu een schitterende shopping mall geworden met veel winkels en het is super mooi geworden!

Na al dat shoppen kregen we toch behoorlijk trek en we kwamen uit bij een van de leukste Pancakes zaakjes waar ik ooit geweest ben: Anna Pancakes aan de Voor Clarenburg 10-12, midden in het centrum van Utrecht.

Dit is een ontzettend leuke en mooi ingerichte breakfast/lunchroom waar de toppers op de kaart echt de Pancakes zijn. Super lekkere hartige en zoetige combinaties! Uiteindelijk ging ik voor de Bavarian Apple Pancakes en mijn vriendin ging voor de Blueberry Heaven. Alleen al de namen van deze pancakes zijn geweldig!

De Pancakes zijn absoluut niet goedkoop maar zodra het bord voor je wordt neergezet snap je de prijs gelijk. Het zijn namelijk niet zomaar Pancakes met wat fruit maar hele kunstwerkjes!

Jeetje wat was dit lekker zeg! Ik kan eerlijk zeggen dat dit de beste pancakes waren die ik ooit gegeten heb! Stop bij je volgende shop sessie in Utrecht echt even bij Anna Pancakes, het zal je zeker niet teleurstellen!

https://www.annapancakes.nl/

Liefs Lotte

img_0335

Geef een reactie