MrStarskyAmsterdam

In het leven van iedereen komen speciale momenten voor. Een huwelijk, geboorte of bijvoorbeeld een verloving. Allemaal momenten die je voor de rest van je eigen leven of dat van anderen bij zal blijven. En hoe leuk is het wanneer je voor deze speciale momenten een speciaal aandenken kan laten maken. Voor jezelf maar ook zeker als cadeau voor anderen.

Ik heb het over het super leuk merk: MrStarskyAmsterdam.

626f1099aff8c477fb653b109816c08a

MrStarskyAmsterdam is een poster merk. Maar een heel bijzonder, persoonlijk en uniek poster merk. Het zijn namelijk sterrenhemel posters van specifieke momenten en locaties. Het merk is opgericht door de dames: Fennechien en Liesbeth. Ze hebben het merk in het leven geroepen om van de speciale momenten een tastbare en unieke herinnering te hebben.

De sterrenhemel is namelijk altijd anders, afhankelijk van de tijd, dag en je locatie. En dat maakt de MrStarskyAmsterdam sterrenhemel posters ook zo bijzonder!

Er zijn verschillende sterrenhemel stijlen waar je uit kan kiezen zodat er altijd een sterrenhemel bij jou past.

08-1200x1680Wil je meer over het merk weten of zelf een poster laten maken? Kijk dan snel op de website van MrStarskyAmsterdam.

https://www.mrstarskyamsterdam.com/

Liefs,

Lotte

img_0335

Geef een reactie