Sans Ceuticals

Zondag is voor mij toch wel een dag waar ik heel veel waarde aan hecht! Lekker thuis zijn op een koude winterdag en met een dekentje op de bank!

Maar ook is zondag voor mij het moment om op te laden en dat doe ik graag door een verwen momentje voor mijzelf in te plannen!

Zeker nu ik niet meer in Nederland woon en ik dan eindelijk eens op bezoek ben in ons kikkerlandje. Juist dan is het fijn om even een piepklein momentje voor jezelf te hebben!

Lekker douchen, maskertje op, haren goed wassen! En dat laatste is tegenwoordig echt eek feestje geworden!

Sinds ik bij Nourished Nederland een goede bestelling geplaatst heb, ben ik verslaafd geworden aan een van de haarverzorging lijnen! Namelijk die van Sans ceuticals!!

Boy oh boy wat werkt dit goed zeg! Komend van iemand die al bizar veel producten uitgeprobeerd heeft en niet zomaar ergens van opkijkt!

Van zowel de shampoo als de conditioner heb je maar erg weinig nodig!Nou ben ik altijd vrij sceptisch als er op een conditioner verpakking staat “1 pompje nodig”, sure guys!! Mijn haar is hartstikke lang natuurlijk heb ik meer nodig! Maar goed, ik zal mij voor de verandering eens houden aan wat ze schrijven!

Tromgeroffel……

Mijn haar voelt zodra ik de conditioner uitspoel al heerlijk zacht aan! Ook de proteïne spray gebruik ik nog even en zodra ik deze afspoel merk ik echt verschil!

Wanneer mijn haar is opgedroogd en ik het stijl gemaakt heb zie je zichtbaar verschil en voelt mijn haar heerlijk zacht aan, alsof ik net van de kapper afkom! Zelfs mijn droge puntjes ie er toch echt af moeten nu voelen fijn aan!

  • Mijn relax momentje kan dus niet meer kapot en ik ga zeker meer van dit merk aanschaffen!
  • Hoe de rest van de dag verliep? Als een typische chaotische dag met onze kleine newborn die de boel weer eens op stelten zette!
  • Maar dit momentje neem ik toch maar mooi mee!
  • Veel liefs,
  • Bibi
  • Geef een reactie